Over Ons

Kom genieten van de landelijke omgeving van Zeeuws-Vlaanderen. Voel de warmte van de 'Zeeuwsche zunne' ofwel de Zeeuwse zon. Maak een mooie fietstocht of strandwandeling langs de schoonste stranden van Nederland of rust lekker uit in de tuin van onze Bed and Breakfast nabij het pittoreske dorpje Groede. Onze B&B is een heerlijke uitvalsbasis om van het goede Zeeuws-Vlaamse leven te proeven. 

Bed and Breakfast  Het Zoete Pèèrd

Wij zijn Antje en Frank Peters en samen met onze twee kinderen Lisa en Sanne wonen we met veel plezier in het buitengebied van Groede, dichtbij het strand. De rust en ruimte van Zeeuws-Vlaanderen zijn totaal anders dan het drukke leven in Berlijn en Dordrecht waar we oorspronkelijk vandaan komen. Hier genieten we van het buitenleven en nodigen u van harte uit om dat ook te komen doen. U kunt overnachten in één van onze vijf kamers. Meer weten over de geschiedenis van onze boerderij uit 1818? Kijk dan eens hier:

Ook uw paard is welkom. We hebben een rijbak en een stal waar we altijd een paar boxen vrij houden voor de paarden. Vanuit de B&B kunt u prachtige ritten maken naar het strand. Heeft u geen paard, maar wilt u toch een ritje maken? Ook dat kan op één van onze eigen paarden. Meer weten? Antje kan er alles over vertellen. Stel je vraag via whatsapp: +31-(0)6-17082483.

Frank is een gepassioneerd landschapsfotograaf en cameraman. Hij won verschillende prijzen en kent de beste fotolocaties. Wilt u meer weten over het fotograferen van de weidse Zeeuwse landschappen of een dagje met hem op stap, laat het Frank weten: foto@frank-peters.nl. Hij neemt je graag mee voor een unieke fotografie beleving. Bekijk hier de website van Frank:   

B&B in de krant

Meer lezen over onze B&B?
In dagblad AD de Dordtenaar is
een artikel verschenen over
Het Zoete Pèèrd.
Klik op de foto voor het artikel.

In de Belgische krant De Standaard is dit artikel over onze B&B verschenen:

Paardenkracht in de Polders

Contact: 

info@bbhetzoetepeerd.nl

Whatsapp Antje: 0031 - (0)6 - 17082483

Kamer boeken

Volg ons:

  • Facebook Social Icon