top of page
Bed and breakfast in Zeeland, B&B 't Zoete Peerd voortuin en weilanden
Bookingcom review awards, B&B Het Zoete

Over Ons

Kom genieten van de landelijke omgeving van Zeeuws-Vlaanderen. Voel de warmte van de 'Zeeuwsche zunne' ofwel de Zeeuwse zon. Maak een mooie fietstocht of strandwandeling langs de schoonste stranden van Nederland of rust lekker uit in de tuin van onze Bed and Breakfast nabij het pittoreske dorpje Groede. Onze B&B is een heerlijke uitvalsbasis om van het goede Zeeuws-Vlaamse leven te proeven. 

Paardrijden strand Zeeland.jpg

Bed and Breakfast  Het Zoete Pèèrd

Wij zijn Antje en Frank Peters en samen met onze twee kinderen Lisa en Sanne wonen we met veel plezier in het buitengebied van Groede, dichtbij het strand. De rust en ruimte van Zeeuws-Vlaanderen zijn totaal anders dan het drukke leven in Berlijn en Dordrecht waar we oorspronkelijk vandaan komen. Hier nodigen we u van harte uit om te genieten van het buitenleven. U kunt overnachten in één van onze vijf kamers. Meer weten over de geschiedenis van onze boerderij uit 1818? Kijk dan eens hier:

We hebben paarden en Antje verzorgt begeleide strandritten voor gevorderde ruiters. Vanuit de B&B kunt u prachtige ritten maken naar het strand. Voor minder ervaren ruiters behoort een polderrit tot de mogelijkheden. Meer weten? Stel je vraag via whatsapp: +31-(0)6-17082483.

Frank is een gepassioneerd landschapsfotograaf en cameraman. Hij won verschillende internationale prijzen en kent de beste fotolocaties. Meer weten over het fotograferen van de weidse Zeeuwse landschappen of een dagje met hem op stap? Laat het Frank weten: foto@frank-peters.nl. Hij neemt je graag mee voor een unieke fotografie beleving. Bekijk hier de website van Frank:   

B&B in de krant

Meer lezen over onze B&B?
In dagblad AD de Dordtenaar is
een artikel verschenen over
Het Zoete Pèèrd.
Klik op de foto voor het artikel.

In de Belgische krant De Standaard is dit artikel over onze B&B verschenen:

Paardenkracht in de Polders

bottom of page