top of page
Mallow, paard kopen, stal Het
Endeavor, paard te koop, stal Het Zoete Peerd

Paarden te Koop

Bij stal Het Zoete Pèèrd hebben we een aantal mooie en goed opgeleide recreatiepaarden beschikbaar. De paarden gaan vaak op buitenrit (strandritten en polderritten) en zijn daardoor goed verkeersmak. Ze worden ook in onze rijbak gereden. We hebben vooral volbloed en warmbloedige paarden, die geschikt zijn voor de gevorderde ruiter. 

Endeavor (verkocht)

 

Endeavor is de zoon van het mooiste paard ter wereld en zelf ook een beauty. Hij is een 4-jarige, lieve Arabier ruin met een top stamboom van QR Marc x Emigrant. Zijn vader heeft zelfs meerdere keren de titel “mooiste paard ter wereld” gewonnen en de gouden medaille van de wereldkampioenschappen op zak. Maar Endeavor is niet alleen bloedmooi, hij is ook enorm braaf en fijn te rijden. Hij is 1,53m hoog (maar groeit nog een stuk), heeft 3 mooie gangen met veel ruimte en balans. Gezien zijn leeftijd zijn we nu bezig om hem goed te bevestigen, daarom zijn we voor hem op zoek naar een gevorderde ruiter. Endeavor kan ook geleased worden. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met Antje:

Email: info@bbhetzoetepeerd.nl

Whatsapp: +31 - (0)6 - 17082483

Endeavor, paarden te koop, stal Het Zoete Peerd
Endeavor, paard te koop, stal Het Zoete Peerd
Endeavor, paarden te koop
Endeavor, paard te koop

Sargento (verkocht)

 

Sargento is een 14-jarige knappe Cruzado Spanjaard. Hij is 1,60m hoog, sociaal met andere paarden en heel lief in de omgang. Hij is in Spanje beleerd voor de koets maar wordt hier gewoon onder het zadel gereden, zowel engels als ook western, met of zonder bit.

Sargento is een echte enthousiasteling. In de rijbak laat hij vliegende galopwissels zien als of hij dit altijd al deed. Ook wijken in galop vindt hij een makkelijke oefening. Op buitenrit is hij nog heel voorwaarts en moet nog leren dat gewoon stappen ook af en toe leuk is.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met Antje:

Email: info@bbhetzoetepeerd.nl

Whatsapp: +31 - (0)6 - 17082483

Paard te koop, Zeeland, Sargento.jpg
Paarden te koop, Sargento.jpg
Sargento, paard te koop, Zeeland.jpg
bottom of page